HISTORIK

I dag    2005   2002    1995

 logo land software as mail OKI priser 400x170px

I dag: Nu også LAND4 til ARCHICAD 
I dag udvikler vi fortsat software til landskabsarkitekter (LAND4 til AutoCAD og LAND4 til ARCHICAD) og rådgiver og supporterer en kreds af faste kunder. Vi holder til i Vejle, men kommer rundt i hele Norden. Ønsker du at høre mere om LAND4 eller os, er du meget velkommen til at kontakte Søren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 26 16 67 02.

2005: Fuldt fokus på it
I 2005 forlader Søren landskabsarkitekturen og går over til at arbejde fuld tid med it-rådgivning og it-support i Land I/S. Kunderne er primært virksomheder i byggebranchen. Året efter bliver Land I/S til Land Software A/S. Hans bliver bestyrelsesformand, og Søren direktør.

2002: Meget landskab, men stadigt mere it
I årene, der følger, arbejder begge som landskabsarkitekter, men aftener og weekender bliver brugt på at videreudvikle LAND. Programmet bliver efterhånden et vigtigt værktøj på mange tegnestuer, og kundernes behov for undervisning og support vokser.

1995: Det starter med LAND
I 1995 sætter Søren sig ned med en studiekammerat, Hans Krogh, og skaber en applikation til tegneprogrammet AutoCAD. De studerer landskabsarkitektur, og deres ide gør det lettere at knytte informationer om et landskab til tegninger. De kalder programmet for LAND, og året efter stifter de virksomheden Land I/S.

Save